Ads Top

Αλέξης Κρανίου: "Το fuit κάνει γνωστά τα Γρεβενά στο εξωτερικό"

"Τα Γρεβένα τα τελευταία χρόνια ακούγονται όλο και περισσότερο σε επαγγελματικούς κύκλους Ελλήνων μουσικών, τουλάχιστον αυτών του εξωτερικού σε έναν από τους οποίους τυχαίνει να ανήκω. Ο λόγος φυσικά είναι το Fuit. Κατεβαίνοντας στην Αθήνα για να ξεκινήσω το χειμερινό Tour της μπάντας μου το 2019, απ'την ανταπόκριση του κόσμου στο όνομα Fuit ανυπομονούσα να φτάσω στην πόλη των Γρεβενών. Πέρα από την φιλοξενία, και την δημιουργικότητα του χώρου που βρίσκετε παντού στον χώρο  από τα πλακάκια  στις σκάλες του υπογείου, στο μενού, στο service, τον ιδιοκτήτη του μέρους και το προσωπικό και κατ’επέκταση σόλο το τετράγωνο που βρίσκετε το Fuit, αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και αξίζει συγχαρητήρια είναι ότι το όνομα των Γρεβενών  ακούγετε  όλο και περισσότερο στην ευρύτερη Ελλάδα - αλλά και σε Έλληνες του εξωτερικού αυτούς που δρουν κυρίως σε καλλιτεχνικούς χώρους -  λόγω της δράσης του Fuit . Θα χαρακτήριζα το Fuit ως εναλλακτικό αλά εκτός από το ότι  προσωπικά είμαι επιφυλακτικός με τη χρήση  του όρου, αυτό που το εναλλακτικό αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα είναι ποιο περιορισμένο από αυτά που προσφέρει ένας χώρος σαν το Fuit. Αυτό κυρίως γιατί απευθύνετε και καλωσορίζει όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες, όλους τους τύπους διασκέδασης.
Αρνητικά: Με μεγάλη μας δυσαρέσκεια είδαμε τις τοπικές αρχές να προκαλούν και να εμποδίζουν την λειτουργία του χώρου. Ελπίζουμε να δούμε  στο μέλλον τη συνεργασία του δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης αν όχι να βοηθά τουλάχιστον να ενθαρρύνει τη λειτουργία τέτοιων χώρων  που προωθούν το όνομα των Γρεβενών σαν προορισμό και  προσελκύουν τους νέους στην επαρχία".
Αλέξης Κρανίου: "Το fuit κάνει γνωστά τα Γρεβενά στο εξωτερικό" Αλέξης Κρανίου: "Το fuit κάνει γνωστά τα Γρεβενά στο εξωτερικό" Reviewed by fuit on Μαΐου 18, 2019 Rating: 5