Ads Top

Γνώρισε το Σκύλο σου, Άλλαξε τη Ζωή σου


Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα στο διήμερο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων για το κοινό, που διεξήχθη για πρώτη φορά στην πόλη των Γρεβενών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το fuit art café, ο εκπαιδευτής σκύλων Χρήστος Κούτσης που την πρώτη μέρα μίλησε στο κοινό για τις διαφορές και τις ομοιότητες του σκύλου με τον άνθρωπο, κάνοντας παράλληλα μία μικρή εισαγωγή στην εκπαίδευση των σκύλων.


Στάθηκε κατά κύριο λόγο στο τρίπτυχο σώμα, συναίσθημα, σκέψη και αντάλλαξε απόψεις με το κοινό σχετικά με προβλήματα συμπεριφοράς των σκύλων για περισσότερες από 4 ώρες. Και επειδή μετά τη θεωρία έρχεται η... πράξη, τη 2η μέρα του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες παρέα με τους τετράποδους φίλους έκαναν μια μεγάλη βόλτα στην πόλη των Γρεβενών και όλοι μαζί δούλεψαν ασκήσεις κοινωνικοποίησης και τεστ χαρακτήρα με τους σκύλους τους. Μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή κίνηση για την πόλη των Γρεβενών που ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες, αφού η παρουσία του Χρήστου Κούτση ήταν αρκετή για να δοθούν σημαντικές απαντήσεις και να λυθούν απορίες των πολιτών που προσπαθούν καθημερινά να συμβιώσουν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο με τους τετράποδους φίλους τους.
Το μόνο σίγουρο είναι πως το επόμενο ραντεβού θα ανακοινωθεί σύντομα αφού τόσο ο καλεσμένος του fuit art cafe όσο και ο κόσμος που αγκάλιασε την συγκεκριμένη εκδήλωση ανυπομονούν να ξανασυναντηθούν σ’ ένα επόμενο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων που γιατί όχι να μην κρατήσει και περισσότερες μέρες.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Κούτσης ήρθε στην πόλη μας αφιλοκερδώς και ζήτησε ο ίδιος τα έσοδα της εκδήλωσης να αποτελέσουν μία προσφορά στην Φιλοζωϊκή Ομάδα Γρεβενών που παράλληλα με το σεμινάριο διοργάνωσε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar το οποίο επίσης αγκάλιασαν αρκετά οι πολίτες των Γρεβενών. Μέχρι το επόμενο ραντεβού των δύο πλευρών κρατάμε τα λόγια του εκπαιδευτή Χρήστου Κούτση στο φινάλε του video που ο ίδιος επιμελήθηκε πως σ' αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν κατοικίδια, αλλά μόνο κάτοικοι!!!

Γνώρισε το Σκύλο σου, Άλλαξε τη Ζωή σου Γνώρισε το Σκύλο σου, Άλλαξε τη Ζωή σου Reviewed by fuit on Δεκεμβρίου 08, 2015 Rating: 5