Ads Top

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες


Το προσφυγικό ήταν είναι και θα παραμείνει ένα τεράστιο θέμα όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.
  
Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα το χει ακόμα πιο έντονα καθώς χιλιάδες πρόσφυγες έχουν έρθει στη χώρα μας εγκαταλείπωντας αναγκαστικά τις πατρίδες τους με σκοπό μια καλύτερη μέρα γι' αυτούς και για τις οικογένειες τους. Κάτι που έζησαν στο παρελθόν αρκετοί συμπατριώτες μας που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στην Αμερική την Αυστραλία και τη Γερμανία. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα με τους πρόσφυγες στη χώρα μας το fuit art cafe και το “Κουρδοιστό Καραβάνι” έκαναν κάλεσμα στους φίλους και πελάτες μας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους συναθρώπους μας. Ανεξαρτήτου χρώματος, καταγωγής, εθνικότητας. Διότι πάνω απ' όλα είναι ο άνθρωπος. Πάνω απ' όλα είναι η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας. 











Το κάλεσμά μας βρήκε άμεση ανταπόκριση στον κόσμο των Γρεβενών και σε λιγότερο από δύο ημέρες μαζεύτηκαν τεράστιες ποσότητες ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία μεταφέραμε και παραδώσαμε στην Ειδωμένη, όπου βρισκόταν τα πρώτα καμπ μεταναστών στη χώρα μας. 

Τo fuit art cafe ευχαριστεί όλους τους πολίτες – φίλους – πελάτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας το οποίο μας έκανε να καταλάβουμε πως τελικά υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχει αλληλεγγύη, υπάρχει αγάπη στην κοινωνία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά που μετέφεραν τα πράγματα στην Ειδωμένη με δικά τους έξοδα. 

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες Reviewed by TB on Δεκεμβρίου 03, 2015 Rating: 5