Ads Top

fuit art cafe vs Εθνική Ομάδα Άστεγων


«Μια μπάλα για μια καλύτερη ζωή» στα Γρεβενά



Tο ποδόσφαιρο της αλληλεγγύης νίκησε και πάλι, αυτή τη φορά την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου, στην πολύ όμορφη και φιλόξενη πόλη των Γρεβενών. Η ποδοσφαιρική ομάδα fuit art cafe υποδέχθηκε την Ελληνική Ομάδα Αστέγων και μαζί βάλαμε μπροστά «Μια μπάλα για μια καλύτερη ζωή» και πετύχαμε πολλά γκολ στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς οι δυό ομάδες απόλαυσαν το παιχνίδι, πρόσφεραν γκολ, θέαμα και πάνω απ' όλα έστειλαν μηνύματα αγάπης και ανθρωπιάς. 

Ιδιαίτερη τιμή και για τις δύο ομάδες η συμμετοχή του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή του Πυρσού Γρεβενών Τότι Ιγκλέσιας ο οποίος αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο με την κάθε ομάδα. 

Το τέλος της αναμέτρησης μας βρήκε να πανηγυρίζουμε παρέα φορώντας όλοι ην μπλούζα με το σύνθημα του αγώνα: «Μια μπάλα για μια καλύτερη ζωή», λοιπόν. Η ημερομηνία της ρεβάνς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή ωστόσο περιμένουμε με χαρά την επόμενη αναμέτρηση με τη σημαντικότερη ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας μας. Γιατί κατά βάθος αυτό είναι το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε... 


Φωτογραφίες

fuit art cafe vs Εθνική Ομάδα Άστεγων fuit art cafe vs Εθνική Ομάδα Άστεγων Reviewed by TB on Νοεμβρίου 28, 2014 Rating: 5