Ads Top

Opera Chaotique: "FUIT... Πυρσάρα, μανιτάρια και Rotting Christ"


«Οι Opera Chaotique μαζί με τον κύριο Φ. Μπουρντένα φτάσαν στα Γρεβενά μια βροχερή μέρα του Μαρτίου. Στην πόλη του μανιταριού, ο αξιαγάπητος Γιάννης μας πήγε να δοκιμάσουμε όμορφες γεύσεις μανιταριών και όχι μόνο»

«Η φιλοξενία ήταν υπέροχη, με όλο το σεβασμό προς οποιονδήποτε προσκαλείς στο χώρο σου, είτε φίλο, είτε συνεργάτη.
Εμάς μας αρέσει η βροχή, μας άρεσε η ζεστασιά του χώρου και τα χρώματα. Ο καφές πολύ ωραίος και τα χειροποίητα γλυκά, όπως βλέπεται τα θυμόμαστε ένα μηνά αφού ήρθαμε και έχοντας κάνει ουκ ολίγες εμφανισεις σε διάφορα μέρη ης ευρώπης. (με μεγάλη διάθεση περιαυτολόγησης φυσικά, χοχο).


Το κοινό ήταν θερμό, ο ήχος ήτο εντάξει και ο Tenorman ήταν άρρωστος αλλά έδωσαν μαζί με τον Voodoo όπως συνήθως όλη τους την ψυχή για να ευχαριστήσουν κάθε δευτερόλεπτο όσους επισκέφτηκαν και γέμισαν τον χώρο. Ο Voodoo Drummer δε, αν και δεν τρώει μανιτάρια, ικανοποιήθηκε από το κόκκινο κρασί. Μαλλον τον κόλλησα και κρύωσε κι αυτός, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το μαγαζί προφανώς, ούτε ενδιαφέρει και κανέναν που τυχόν διαβάζει τώρα, αλλά δε βαριέσαι, τώρα το γράψαμε.

Ευχαριστούμε τον κύριο που μας δάνεισε το πιάνο, τον ηχολήπτη που παρά την κούραση του έκατσε να παρακολουθήσει και φυσικά τον Γιάννη που προσπαθεί σκληρά για την πολη του και το μαγαζί του φυσικά.

Άσχημα δεν υπάρχουν να πούμε εκτός του ότι το πρωινό δε μας το σερβιραν ημίγυμνες τσελίστριες που έφτασαν στο ξενοδοχείο με αεροστάτο παίζοντας Μάλερ. Του γνωστού Μάλερ, όχι του άλλου.

Αλλά και σκέτη η μπουγάτσα καλή ήταν».


Opera Chaotique
Opera Chaotique: "FUIT... Πυρσάρα, μανιτάρια και Rotting Christ" Opera Chaotique: "FUIT... Πυρσάρα, μανιτάρια και Rotting Christ" Reviewed by TB on Απριλίου 12, 2019 Rating: 5